olive
prod-expo
beviale-moscow
menshen
 

Возник вопрос по содержанию отчёта?

Задайте его! Персональный менеджер свяжется с Вами и поможет решить любую задачу

Найти исследование

Бесплатная аналитика

Russian frozen fish, seafood and fish semi-finished items market: state and development trends (артикул: 01342 29526)

Дата выхода отчета: 18 Сентября 2008
География исследования: Russia
Период исследования:  
Количество страниц: 61
Язык отчета: Английский
Способ предоставления: электронный

Вы можете заказать данный отчёт в режиме on-line прямо сейчас, заполнив небольшую форму регистрации. Заказ отчёта не обязывает к его покупке. После получения заказа на отчёт с Вами свяжется наш менеджер.

Не нашли подходящее исследование?

Если данный отчёт Вам не подходит, Вы можете:

  • 1. Заказать обновление с уточнением структуры отчёта
  • 2. по Вашей теме
  • 3. по Вашей теме
  • Полное описание отчета

    Main research objectives are:
    1. State estimation and development prospects of the Russian frozen fish, seafood and fish semi-finished items market from standpoint of investment appeal.
    2. Expediency definition and possibilities of investors penetrate to the Russian frozen fish, seafood and fish semi-finished items market.

    The research period is 2003-2007. The general trends and development forecasts of the Russian frozen fish, seafood and fish semi-finished items market are considered over near-term outlook.
    Information sources:

    1. Statistical data and forecasting information of Ministry of Economic Development and Trade, Ministry of Public Health and Social Development, Federal Consumer Rights Protection and Human Health Control Service, Federal State Statistic Service, and Federal Customs Service of Russia.
    2. Companies press releases, branch and expert estimations of mass-media.
    3. Own informational resource and extensive enterprises database of Information Agency «CredInform North-West».

    General conclusions:
    According to expert opinion, frozen fish, seafood and fish semi-finished items market growth is promoted by the following factors such as: limited time for cooking; insufficient development of public catering; development of network retailers; frozen products quality growth due to application of modern technologies, interest of modern customers to eat correctly.


    Frozen fish, seafood and fish semi-finished items market has a very distinct regional specification. Processing facilities are developed in several regions situated near to sea mainly. The exception makes Central Federal District that traditionally leads in industrial development.


    ZAO Russkoye more (Moscow region), GK Ledovo (Moscow, OAO ROK-1 (Saint-Petersburg), OAO Meridian (Moscow) occupy main positions on frozen fish, seafood and fish semi-finished items manufacture.


    In the Russian frozen fish, seafood and fish-semi-finished items market some common factors influence actively on pricing system such as: acts of the government and other external forces, economic climate and trade market condition, its regional features, branching of sales network, in the presence of manufacture, market competition, interests of users, and etc. Demand for frozen meat products submits to over-all laws of market economy functioning in Russia that is in inverse relation from price factor.


    According to experts one of market trends is that the market of the frozen fish and seafood in Russia is still keeping now considerable potential for development and far from saturation. The level of fish and seafood consumption per capita in Russia essentially lags behind average European level. In the near future on the Russian fish and seafood market it is necessary to expect considerable growth of fish consumption in all kinds and categories, in particular - the fish have been passed processing, and also substantial growth of seafood consumption.


    Russian market of frozen fish, seafood and frozen semi-finished items growth experts connect with increasing in consumption of fish in Russia and also with penetration of new suppliers on the market. However, volume of consumption of fish and seafood per capita is less in twice than consumption of meat production, but exceeds consumption of fowl, pork and beef separately.
    As a whole the Russian market of the frozen fish and seafood is on the initial stage of development and systematic growth. The market is attractive and possesses essential potential.


    The brief information on the leading companies of the Russian frozen fish, seafood and fish semi-finished items market is presented in the report as well. For more information on participants of the Russian frozen fish, seafood and fish semi-finished items market see created by «CredInform North-West» Branch Enterprises Databases and also Companies Directories in which firms are grouped based on their main business activity in according with corresponding codes of Russian National Classifier of Economic Activities (OKVED).


    More detailed information on any firm can be received on-line at Agency website where in accessible form reference company data is presented not only, but also in comparative form its financial figures, foreign economic activity data and etc.

  • Подробное оглавление/содержание отчёта

    Contents:


    1. General characteristic of the frozen fish, seafood and fish semi-finished items market in 2007

    2. Specifics of the frozen fish, seafood and fish semi-finished items market
    2.1. Fish market as a basis of frozen fish, seafood and fish semi-finished items market
    2.2 Frozen fish, seafood and fish semi-finished items market segmentation
    2.3 Specifics of pricing, demand and discounts system
    2.4 Regional aspect, specifics of distribution system
    2.5 Consumer preferences on the frozen fish, seafood and fish semi-finished items market
    2.6. Estimations and participants opinions of frozen fish, seafood and fish semi-finished items market

    3. Structure of foreign trade turnover of the frozen fish, seafood and fish semi-finished items market
    3.1. Foreign trade turnover of shrimps (commodity group 0306) in Russia in 2007
    3.2. Foreign trade turnover of frozen fish, seafood and fish semi-finished items (commodity group 0306) in Russia in 2007


    4. Branch development trends of the frozen fish, seafood and fish semi-finished items market


    5. The leaders of the Russian frozen meat semi-finished items market and their characteristic
    5.1. Leading frozen fish, seafood and fish semi-finished items manufacturers
    5.2. Wholesale trade leaders of frozen fish, seafood and fish semi-finished items
    5.3. Retail trade leaders of frozen fish, seafood and fish semi-finished items
    5.4. Active participants of foreign trade turnover of frozen fish, seafood and fish semi-finished items

  • Перечень приложений

    Diagrams:


    1.1. Russian frozen fish, seafood and fish semi-finished items market capacity in 2005-2008
    1.2. Sales volume of frozen fish products in 2005-2008
    2.1 Structure of Russian frozen fish, seafood and fish semi-finished items market detailed on manufacturers
    2.2. Manufacturing structure of fish frozen food detailed on federal districts
    2.3 Frozen fish products exposure in retail trade
    2.4 Shares of the various frozen fish in the general structure of sales

Другие исследования по теме
Название исследования Цена, руб.
Рыбопродукты в РФ и за рубежом. Ежедневный бизнес мониторинг

Регион: Россия и зарубежье

Дата выхода: 24.11.17

46 000
Российский рынок рыбы и рыбной продукции: итоги 2015 г., прогноз до 2018 г.

Регион: Россия

Дата выхода: 15.06.17

45 000
Российский рынок вяленой, маринованной и копченой рыбы: комплексный анализ и прогноз

Регион: Россия

Дата выхода: 24.04.17

35 000
Сельдь соленая: анализ потребительского спроса и мониторинг рынка. Ноябрь, 2016г.

Регион: Россия

Дата выхода: 13.12.16

25 000
Соленая, маринованная и копченая рыба: анализ потребительского спроса и мониторинг рынка. Ноябрь, 2016г.

Регион: Россия

Дата выхода: 13.12.16

25 000
Актуальные исследования и бизнес-планы
  • Caviar and Russian market of caviar. Current situation and forecast
    RESEARCH METHODOLOGY. LIST OF SCHEDULES, DIAGRAMS, TABLES AND SCHEMES

    1. GENERAL ECONOMIC SITUATION IN RUSSIA

    1.1. Population in Russia

    Population size

    The largest cities

    Social standard of living

    Economic activity

    1.2. Economic situation

    Dynamics of economic development

    Stability of state budget

    1.3. International Russian position

    RF share in the population of the world

    2. SUBJECT OF RESEARCH

    2.1. Characterization of caviar

    2.2. Peculiarities of different caviar varieties:

    2.3. Caviar shelf life:

    2.4. Ways of classifying

    Classification of compound feed as per All-Russian Classification of Products on types of economic activities

    Classification of compound feed as per All-Russian Classification of Products

    Classification of compound feed as per Foreign Economic Activity Commodity Nomenclature

    3. WORLD MARKET OF CAVIAR

    4. VOLUME OF THE RUSSIAN MARKET OF CAVIAR

    4.1. The market of caviar in general

    Dynamics of the Russian market volume

    Import share in the Russian market

    4.2. Market of sturgeon roe

    5. T…
  • Анализ мирового рынка рыбы и морепродуктов в 2009-2013 гг., прогноз на 2014-2018 гг.
    МЕТОДОЛОГИЯ ПОДГОТОВКИ ОБЗОРОВ ГЛОБАЛЬНЫХ РЫНКОВ СОСТОЯНИЕ МИРОВОЙ ЭКОНОМИКИ Перспективы мировой экономики КЛАССИФИКАЦИЯ РЫБЫ И МОРЕПРОДУКТОВ ПРОДАЖИ РЫБЫ И МОРЕПРОДУКТОВ Непищевое использование Пищевое потребление Баланс внешней и внутренней торговли ПРОИЗВОДСТВО РЫБЫ И МОРЕПРОДУКТОВ Рыболовство Рыбоводство ИМПОРТ РЫБЫ И МОРЕПРОДУКТОВ Натуральный объем импорта Стоимостный объем импорта Цена импорта ЭКСПОРТ РЫБЫ И МОРЕПРОДУКТОВ Натуральный объем экспорта Стоимостный объем экспорта Цена экспорта
  • Анализ рынка рыбы и рыбной продукции в 2013г. Прогноз развития рыка до 2016г.
    ГЛАВА 1. МЕТОДОЛОГИЯ ИССЛЕДОВАНИЯ 7 ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ ИССЛЕДОВАНИЯ 7 ИНФОРМАЦИОННАЯ БАЗА ИССЛЕДОВАНИЯ 7 ГЛАВА 2. КЛАССИФИКАЦИЯ РЫБЫ И РЫБНОЙ ПРОДУКЦИИ 9 2.1. ВИДОВАЯ КЛАССИФИКАЦИЯ 9 2.2. РАЗМЕРНАЯ КЛАССИФИКАЦИЯ 9 2.3. ТЕХНОЛОГИЧЕСКАЯ КЛАССИФИКАЦИЯ 16 2.4. СОРТОВАЯ КЛАССИФИКАЦИЯ 19 2.5. ХАРАКТЕРИСТИКА КОНСЕРВОВ И ПРЕСЕРВОВ 20 2.5.1.Понятие консервов и пресервов 20 2.5.2.Классификационные группировки консервов 20 2.5.3.Классификационные группировки пресервов 21 2.5.4.Номенклатура показателей качества консервов и пресервов 22 2.6. ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА РЫБНЫХ КОНСЕРВОВ И ПРЕСЕРВОВ ИЗ РЫБЫ 25 2.6.1.Технология производства рыбных консервов 25 2.6.2.Технология производства пресервов из рыбы 29 2.7. Классификация рыбы и рыбной продукции 32 2.7.1. Классификация по ОКП 32 2.7.2. Классификация по ОКПД 43 2.7.3. Классификация по ТН ВЭД47 2.7.4. Классификация консервов по видам 51 ГЛАВА 3. КОНЪЮНКТУРА РОССИЙСКОЙ ОТРАСЛИ РЫБОЛОВСТВА И РЫБОВОДСТВА 54 3.1. ОБЗОР НОРМАТИВНО-ПРАВОВОЙ БАЗЫ ОТРАСЛИ 54 3.2. ГОСУДАРСТВЕННОЕ РЕГУЛИРОВАНИЕ НА РОССИЙСКОМ РЫНКЕ РЫБЫ И РЫБНОЙ ПРОДУКЦИИ 54 3.2.1. Защита конкуренции в области рыболовства и сохранения водных биоресурсов 54 3.2.2. Ограничения рыболовства 55 3.2.3. Общий допустимый улов водных биоресурсов 55 3.2.4. Квоты добычи (вылова) водных биоресурсов 56 3.2…
  • Анализ рынка рыбы и морепродукетов (моллюсков, ракообразных и водных беспозвоночных) в России (живые, свежие, охлажденные и мороженые)
    Цель исследования Охарактеризовать текущее состояние и перспективы развития рынка рыбы, моллюсков, ракообразных и водных беспозвоночных в России. Задачи исследования 1. Определить объем, темпы роста и динамику развития российского рынка рыбы, моллюсков, ракообразных и водных беспозвоночных в 2010 4 мес. 2015 гг. 2. Определить объем и темпы роста производства рыбы, моллюсков, ракообразных и водных беспозвоночных в России в 2011 – I пол. 2014 гг. 3. Определить объем импорта в Россию и экспорта из России рыбы, моллюсков, ракообразных и водных беспозвоночных в 2011 – I пол. 2014 гг. 4. Определить рыночные доли основных участников рынка рыбы, моллюсков, ракообразных и водных беспозвоночных. 5. Определить ключевые тенденции и перспективы развития рынка рыбы, моллюсков, ракообразных и водных беспозвоночных в России в ближайшие несколько лет. Объект исследования Рынок рыбы, моллюсков, ракообразных и водных беспозвоночных в России. Метод сбора данных Мониторинг материалов печатных и электронных деловых и специализированных изданий, аналитических обзоров рынка; Интернет; материалов маркетинговых и консалтинговых компаний; результаты исследований DISCOVERY Research Group; экспертные интервью Метод анализа данных 1. Базы данных Федеральной Таможенной службы РФ, ФСГС РФ (Росстат).…
  • Бизнес-план: открытие гостиничного комплекса 5* в Черногории
    1. РЕЗЮМЕ ПРОЕКТА
    2. СУЩНОСТЬ ПРЕДЛАГАЕМОГО ПРОЕКТА
    2.1. Описание проекта и предполагаемых услуг
    2.2. Особенности организации проекта
    2.3. Предоставляемые услуги
    2.3.1 Оснащение номеров
    2.3.2 Культурно-развлекательные объекты
    2.3.3 Услуги для бизнеса (деловые услуги)
    2.3.4 Спортивно-оздоровительные услуги
    2.3.5 Бытовое обслуживание
    2.3.6 Питание
    2.3.7 Прочие услуги
    2.3. Необходимое оборудование
    2.4. Прочие технологические вопросы
    3. МАРКЕТИНГОВЫЙ ПЛАН
    3.1. Состояние гостинечного рынка Черногории
    3.2 Сегментация рынка.
    3.3 Тенденции на рынке и прогноз развития рынка
    3.4 Анализ предложения. Конкурентный анализ.
    3.5 Анализ спроса
    3.6 Структура потребления услуг
    3.7 Ценообразование на рынке
    3.8 SWOT анализ проекта
    3.9 Стратегия продвижения на рынок
    4. ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ПЛАН
    4.1 Производственные площади
    4.2 Этапы строительного процесса
    4.3 Кадровое обеспечение
    4.4 Закупка материалов, оснащение гостиницы
    4.5 Коммуникации
    5. ОРГАНИЗАЦИОННЫЙ ПЛАН
    5.1 Юридический аспект деятельности
    5.2 Ценообразование: Стоимость проживания
    5.2.1 Суточные ставки при одноместном размещении
    5.2.2 Суточные ставки при двухместном размещении
Навигация по разделу
  • Все отрасли


Яндекс.Метрика
FoodMarkets.ru: продовольственный портал, торговля оптом продуктами питания